vert8.jpg

fibonnaci Fibonacci tafel

Een tafel gebaseerd op de reeks van Fibonacci. Dit geeft de tafel een evenwichtige uitstraling. De rechthoekige opening vormt een verrassend accent.

Mikado Mikado

De naam spreekt voor zich: een frame bestaande uit onder en over elkaar lopende elementen die samen het glazen blad dragen. Een speels en uitdagend ontwerp met een luchtige uitstraling door de vierkante opening in het midden.

fibonnaci spannend

De wigtafel wordt gekenmerkt door een krachtige, eenvoudige vormgeving van het frame. Dat bestaat uit twee elementen die samen het glazen bovenblad dragen. De elementen zijn uitgevoerd in gespoten MDF.

fibonnaci RVS & glas

Salontafels met een sterk grafische werking, uitgevoerd in RVS met glas. Het lijnenspel van het frame vormt de blikvanger.

fibonnaci Hout & glas

Luchtige en tegelijk stevige  eetkamertafel. Het frame vormt de blikvanger: een gedraaid vierkant binnen het vierkant van het tafelblad.

fibonnaci en

linoleum tafels, tafels in azobé, een buro, in glas en RVS, veel is mogelijk. We denken graag met je mee om jouw ideeën te realiseren.

 

fibonnaci

EN OOK NOG 

Een uitschuiftafel met gekleurde inleg stroken, een kaptafel met bijpassende kruk en spiegel, een aanschuif-tafel bij een antieke tafel.